Оркестър за Извеждане на Булка

оркестър за извеждане с гайда и акордеонБългарската сватба е като пъстър наниз от ритуали, всеки един със своя дълбок смисъл.

Ние познаваме богатството на сватбените традиции и знаем как да превърнем Вашата сватба в тържество на любовта, на промяната и на обещанието.

народен оркестър емонаПод звуците на гайда, тъпан, акордеон, а защо не и кавал ще премине ритуала извеждане и пребулване на булка.

Ще започнем този изключителен ден от дома на младоженеца. Красивият глас на гайдата ще му даде кураж да поведе най-близките роднини и приятели към кумовете. Ритъмът ще се ускори щом стигнем до дома на кума. Именно там ще подхванем и най-първото – кумското хоро!

гайда акордеон и тъпанмузиканти за извеждане на булкаНие обичаме и познаваме тази традиция и ще Ви докоснем с виртуозно изпълнение на най-автентичните и магични български ритми и песни. Да, любовта трябва да се празнува и затова пребулената невеста, водена от баща си и намерила ръката на своя любим ще поведе първото си хоро пред родния си дом.